Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(5441 niezalogowanych)
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
ty Marian ty sie tak nie ekscytuj...bo weekend jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dobre czesiu,dobre.......
tyle,ze ty lepiej piszesz paa engelsk niz paa polsk
własnie weekend jest
własnie otwieram pianke,a potem wale na ryby
a ty co porabiasz "sliczna" aniu?
zamierzasz siedziec przed kompem i przekomarzac sie ze mna,kto ma wieksze doswiadczenia zyciowe np.....
pozdrawiam i god helg : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
113 Posty

(Kowalsky)
Początkujący
Sorry, nie oglądałem wszystkich odcinków, wiadomo już kto kogo zabił???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ja tez mam zaległosci.....
w ostatnim odcinku,który ogladałem > edka szwagra siostry synowej z pierwszego małżenstwa przyszywana córka uwiodła ziecia młodszego syna,tego co terroryzował krystyny z gazowni znajomej córki synową.......
ci co sie awanturowali 1264-tym odcinku, koło derwnianego kamienia, tuz za zelaznym słupem,tam gdzie swina sobie rogi połamała........
wierze,ze ogladałes ten odcinek......
był tam fragnent starej warszawy i scena jak szybka 22-ka (tramwaj) o mały włos nie obciął ryskowi z klanu kawałek grzywki......
mam nadzeje,ze przyblizyłem ci nieco temat,co pozwoli ci byc na bierząco i sledzic losy naszych jakze wspaniałych i dzielnych bohaterów.....
zycze miłego ogladania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
o
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek73 napisał:

pan BIZI mierzy wszystko i wszystkich jedna/swoją miarką......
jemu cos tam sie udało, to wszyscy powinni robic tak jak on,bo przeciez on jest the best,on jest idolem i wzorem dla pokolen.....

widze, ze masz problem ze zrozumieniem tekstu czytanego, przestan juz pluc piana na monitor. Probujesz zablysnac inteligencja na forum ale niestety nie udaje ci sie tego dokonac, lepiej juz nic nie pisac niz pisac takie blazenstwa jak twoje...

ZGADZAM sie z jednym co napisales. Mam miare, ktora mierze....i doskonale sie z tym czuje. Mam ambicje, jak wielu ludzi mieszkajacych tutaj, probuje cos osiagnac..i dzieki ciezkiej pracy mam to co mam. NIKT MI NIE DAL I NIE WYCIAGAM LAPY PO JAMLUZNE... zamiast tego pracuje ciezko, ucze sie innego zawodu, ucze sie jezyka, PODWYZSZAM SWOJE KWALIFIKACJE - ogolnie mowiac, planuje swoje zycie i przyszlosc !

czy to jest cos nienaturalnego? nie placze na forum jak mi zle...jaka ta norwegia zla i wogole norwedzy sa beee - tak jak to robia niektorzy. Norwegia ma swoje plusy i minusy ALE dla chcacego i operatywnego czlowieka sa tutaj o wiele lepsze warunki niz w PL. Jezli sie komus nie podoba albo nie daje rady to niech wraca do PL i tam marudzi sasiadom jak to "wujowo" jest w norwegii i jak go "wyrolowali" bo pracy nie mogl znalesc. A pozatym, Panie madry, czy ty kiedykolwiek slyszales jaki jest poziom jezyka angielskiego wsrod Polakow, ktorzy uzywaja tego jezyka do " komunikacji" ? TRAGEDIA, " kali byc, kali chciec" - to poziom zaawansowany ! A pozniej sie dziwia, ze pracy nie moga znalesc ! Czasy, kiedy przyjezdzalo sie do norwegii i tylko czastkowy angielski wystarczal do znalezienia pracu juz dawno temu minely....ale czy nasi rodacy cos w tym kierunku zrobili? NIE, oni nic nie zrobili, nie uczyli sie jezyka...bo po co...konsumowali swoje zycie bez jakiekokolwiek wysilku i inwestycji w siebie- A NIESTETY czasy sie zmienily i teraz pozostal tylko PLACZ....

niestety-zycie same eliminuje slabe jednostki nie potrafiace zaadoptowac sie w zmieniajacej sie rzeczywistosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
od dzis jestem jednym z twoich fanów (moze jedynym), ale jestem
jestes poprostu boski
tylko mam wrazenie,ze ta twoja miara niebawem sie zesra,bo swiat nigdy nie był taki jak bysmy chcieli,ale ty jestes z innej bajki,jestes boski
a tobie podczas tej nauki jezyków i new zawodu polski gdzies zaginął.......
policz błedy i napisz ile ich zrobiłes (nie chgodzi o literówki).......
jak cie sie uda je policzyc,to bedą z ciebie ludzie,a jak nie to ucz sie nowego zawodu.......
co do ang.to chetnie z toba pogadam w tym jezyku i zobaczymy jak bizi umiec i jak mówic po angielsku.....
ty lepiej popatrz na swój norweski!
daje głowe,ze jest tak jak mówisz z ludzmi mówiącymi po ang!
kiedys przyjdzie nam wrócic i zobaczymy kto bedzie miał wiekszy pozytek z jezyka: czy my z ang, czy ty i tobie podobni z tego poganskiego czegos
jak jestes dobry, potrafisz to i owo, masz spore doswiadczenie to wierz mi,ze jezyk odgrywa drugoplanową role......
a jak ty byłes "nikim" czyli umiałes robic nic, to musiec sie uczyc,musiec zmienic zawód.....
aaaaaaaaaaaaaa z tym ateizmem to pohamuj kapke,bo człowiek bez wiary jest nikim i trzeba w cos wierzyc!
ps: i kto bedzie pluł na monitor tym razem ?
ps II: co do zabłysniecia intetligencja,to poczytaj moje posty (jesli w ogóle je ogarniasz),a wyczytasz z nich cos zupełnie innego......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
jestes poprostu boski
tylko mam wrazenie,ze ta twoja miara niebawem sie zesra,bo swiat nigdy nie był taki jak bysmy chcieli,ale ty jestes z innej bajki,jestes boski
jak cie sie uda je policzyc,to bedą z ciebie ludzie,a jak nie to ucz sie nowego zawodu.......
co do ang.to chetnie z toba pogadam w tym jezyku i zobaczymy jak bizi umiec i jak mówic po angielsku.....
ty lepiej popatrz na swój norweski!
daje głowe,ze jest tak jak mówisz z ludzmi mówiącymi po ang!
kiedys przyjdzie nam wrócic i zobaczymy kto bedzie miał wiekszy pozytek z jezyka: czy my z ang, czy ty i tobie podobni z tego poganskiego czegos
jak jestes dobry, potrafisz to i owo, masz spore doswiadczenie to wierz mi,ze jezyk odgrywa drugoplanową role......
a jak ty byłes "nikim" czyli umiałes robic nic, to musiec sie uczyc,musiec zmienic zawód.....
aaaaaaaaaaaaaa z tym ateizmem to pohamuj kapke,bo człowiek bez wiary jest nikim i trzeba w cos wierzyc!
ps: i kto bedzie pluł na monitor tym razem ?
ps II: co do zabłysniecia intetligencja,to poczytaj moje posty (jesli w ogóle je ogarniasz),a wyczytasz z nich cos zupełnie innego......

oj chlopie, jak grochem o sciane...." ogarniam" twoje posty...i nic interesujacego w nich nie widze...NIC..

a co do wiary , to wierz w co chcesz...nawet i w swiety olowek, twoja sprawa, wiec jak ktos nie wierzy- to tez to uszanuj...ALE to juz za duzo na twoj zaslepiony jadem rozumek...wiec nie bede z Toba konwersowac, poniewaz egzystujesz w dolku intelektualnym, co aktualnie koliduje z moimi imperatywami.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
marianek73 napisał:
jestes poprostu boski

Hmm, ale ty chłopie nie rozróżniasz braku polskich znaków od błędów ort?
O czytanie ze zrozumieniem to już nie wspomnę.
Poza tym nie znasz gościa to jak możesz wiedzieć jaki jest jego poziom języka angielskiego czy norweskiego i mieć pewność że twój jest lepszy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
ty zuzu to adwokatem powinienes byc!
po co sapiesz, kiedy rozmowa cie nie dotyczy......
skoro ty jego błedów nie widzisz,to jestes w podobnym stopniu ograniczony......
faktycznie, nie znam stopnia jego jezyka, ale skoro pisze ze polacy tacy ciemni,tzn ze jest sztywny i ogarnia rózne jezyki w stopniu bdb!
ta jego miara jest jaka jest i pewnie tak mu juz zostanie.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok